Thursday, February 10, 2011

Tersyasyul..

Korang pernah menghadapi situasi bila mana tengah korang syok berborak, korang tiba² tersasul.. contoh macam seramai jadi seriamai, laju jadi jalu, parking jadi f**king.. lebih kurang macam tu la bunyi dia... situasi macam ni sangat jengkel lebih² lagi kalau kena kat batang hidung sendiri.. mana taknye, kawan² yang hidup segan mati tak mau ni mesti gelak kan kau kaw² punya, kan?

Dulu masa aku kat U, budak² kelas aku memang suka pasal benda² tak berfaedah ni tapi bila kawan² aku kena, benda ni tiba² jadi berfaedah untuk aku gelak.. pantang tersasul sikit, kawan² gelak sampai pencen korang akan ingat.. dekan fakulti aku pon kena gelak sebab tersasul time bagi lecture, tapi aku cover² gelak sebab takut dismiss secara tiba²..

Ada 1 benda bila aku ingat balik memang aku gelak sorang².. member aku tersasul cakap ulat gonggok jadi ulat longgok..

Kah Kah Kah..

Sekian,
Puteri Lily

3 comments:

khazwani said...

bwk la berubah...kurangkan gelak dan kutuk org

Tapak Kaki said...

ko ni klado la... (keluar + tido)hahaha..

Musezafar GB said...

okay, berubah serta merta (tangan kat dada).

klado? apakah? haha.